Индийско лятно настроение

Август – месецът, който винаги ми дава горчиво-сладък вкус. Лято, но не съвсем и в същото време началото на края му.

Едно нещо, което харесвам в септември в Обединеното кралство е, че е по-хубав от август. През повечето време така или иначе.

И тогава топлият нюанс на вечерите, цветовете на есенните цветя, дърветата, които ни казват, че лятото е почти свършило и есента е точно зад ъгъла.

Есенните цветове са вдъхновяващи и мисля, че правят красива картина дори в дъждовен ден. Животът на лодка по канала идва с някои големи плюсове като зашеметяващи гледки на първия ред от вашата маса за хранене или спалня.

Есенните отражения на цветните дървета във водите на канала винаги доставят магическо шоу.

Имам тясна връзка с есента, може би защото съм роден тогава. Тази година ще бъде специална и се надявам по-цветна от всякога. 40 ми е! Това е всичко, още едно десетилетие под колана.

Десетилетието CorkTrend се роди.

След много бавен августовски POP-UP магазин (различни събития извън нашия контрол, болест, ваксинация и мини ваканция) вече сме повече от готови да започнем септември, посещавайки плаващия пазар RCTA като част от Angel Canal Festival 2021 г

За втора година участваме в това фантастично събитие, така че моля, прочетете повече за него и неговата история (официално се провежда от 1986 г.!) и се надяваме да се видим там!

Надяваме се да видим колкото се може повече нови и стари лица от тази неделя, 5 септември, така че заповядайте!

Целта ни е да пристигнем до събота вечерта, така че внимавайте за нашата лодка, ако сте на разходка по канала Regent’s в Лондон този уикенд.

Кажете здравей, ако ни видите, кучетата ще бъдат на покрива, ако времето позволява. Може да получите махване с опашка или две. Или поздрав от рог!

В други новини

Както може би някои от вас вече са видели, ние си партнирахме с някои местни британски независими триороби, които работят с коркова тъкан. Имаме удоволствието да представим местна работа, така че, моля, разгледайте техните прекрасни творения и подкрепете малки независими. Сега това е по-важно от всякога, тъй като всички сме виждали разрушителния ефект, който тази на пръв поглед безкрайна пандемия имаше върху малкия бизнес тук в Обединеното кралство и по света.

Джо от Country Cow Designs е много талантлива дама, която проектира модели на чанти и е брилянтна в това! Тя също има свои собствени видео уроци, които да вървят с тях и наскоро започна да доставя хардуер за изработка на чанти. Ако искате да направите сами чанти или да познавате някой, който би се заинтересувал, не забравяйте да разгледате нейния уебсайт и да я последвате в Instagram @country_cow_designs

Алис от AlicesewNsew е малък и независим трионист със седалище в Уелс, който обича всичко от корк и след като е открил корковата кожа, не се е обърнал назад! Нейната страст бързо се превръща в странична суматоха и нейната невероятна способност да добавя този допълнителен POP към всичките си цветови избори и комбинации винаги ще прави творенията й изпъкващи.

Уверете се, че сте проверили тренировките й и я последвайте в Instagram @alicesewnsew

Надяваме се, че повече хора ще открият доброто на корковата кожа на местно ниво и тя ще бъде предпочитан избор в бъдеще.

Ако сте трион, който работи с коркова кожа и сте базирани в Обединеното кралство, ще се радваме да чуем от вас и да покажете вашите творения на нашия уебсайт. Свържете се.

Има много неща, които се случват зад кулисите и ние се обединихме с нова марка, така че гледайте това пространство и останете на линия! Нашите актуализации са толкова много редки, че вероятно забравяте за нас, но бъдете сигурни, че сме тук и работим усилено, за да накараме този корков бизнес да плава!

Вижте какво направих там?

Прекрасна есен на всички и не забравяйте да разгледате всички най-нови продукти, налични в нашия онлайн магазин

Доставката за Обединеното кралство е безплатна както обикновено и в момента работи без забавяния.

Отново и навън!

Трябва да се подготвим за фестивал.

Дана