Индийско лятно настроение

Август – месецът, който винаги ми носи горчиво-сладък вкус.

Лято, но не съвсем и в същото време началото на края му.

Едно нещо, което харесвам в септември в Обединеното кралство е, че е по-хубав от август. През повечето време така или иначе.

Топлият нюанс на вечерите, цветовете на есенните цветя, дърветата, които ни подсказват, че лятото е почти свършило и есента е точно зад ъгъла.

Есенните цветове са вдъхновяващи и мисля, че рисуват красива картина дори в дъждовен ден. Животът на лодка по канала идва с някои големи плюсове като зашеметяващи гледки на първия ред от вашата маса за хранене или спалня.

Есенните отражения на цветните дървета във водите на канала винаги доставят магическо шоу.

Имам силна връзка с есента, може би защото съм родена тогава. Тази година ще бъде специална и се надявам по-цветна от всякога. 40та ми е! Това е всичко, още едно десетилетие на този свят.

Десетилетието, в което CorkTrend се роди.

След много бавен августовски POP-UP магазин (различни събития извън нашия контрол, болест, ваксинация и мини ваканция) вече сме повече от готови да започнем септември, посещавайки плаващия пазар RCTA като част от Angel Canal Festival 2021 г

За втора година участваме в това фантастично събитие, така че моля, прочетете повече за него и неговата история (официално се провежда от 1986 г.!) и се надяваме да се видим там!

Надяваме се да видим колкото се може повече нови и стари лица,стартираме тази неделя, 5 септември, така че заповядайте!

Целта ни е да пристигнем до събота вечерта, така че оглеждайте се за нашата лодка, ако сте на разходка по канала Regent’s в Лондон този уикенд.

Кажете здравей, ако ни видите, кучетата ще бъдат на покрива, ако времето позволява. Може да получите махване с опашка или две.

В други новини…

Както може би някои от вас вече са видели, ние си партнирахме с някои местни британски независими производители, които работят с коркова кожа. Имаме удоволствието да представим местна работа, така че, моля, разгледайте техните прекрасни творения и подкрепете малки независими бизнеси. Сега това е по-важно от всякога, тъй като всички сме виждали разрушителния ефект, който тази на пръв поглед безкрайна пандемия имаше върху малкия бизнес тук в Обединеното кралство и по света.

Джо от Country Cow Designs е много талантлива дама, която проектира модели на чанти и е брилянтна в това, което прави! Тя също има свои собствени видео уроци, които да вървят с тях и наскоро започна да доставя хардуер за изработка на чанти. Ако искате да направите сами чанти или познавате някой, който би се заинтересувал, не забравяйте да разгледате нейния уебсайт и да я последвате в Instagram @country_cow_designs

Алис от AlicesewNsew е малък и независим шивач със седалище в Уелс, която обича всичко от корк и след като е открила корковата кожа, не иска вече да работи с нищо друго. Нейната страст се превръща бързо в малък бизнес и нейната невероятна способност да добавя този допълнителен POP към всичките си цветови избори и комбинации, винаги ще прави творенията й изпъкващи.

Уверете се, че сте разгледали дизайните й и я последвайте в Instagram @alicesewnsew

Надяваме се, че повече хора ще открият доброто в корковата кожа на местно ниво и тя ще бъде предпочитан избор в бъдеще.

Ако сте шивач, който работи с коркова кожа и сте базирани в Обединеното кралство, ще се радваме да чуем от вас и да покажете вашите творения на нашия уебсайт. Свържете се.

Има много неща, които се случват зад кулисите и ние се обединихме с нова марка, така че останете на линия! Нашите актуализации са толкова много редки, че вероятно забравяте за нас, но бъдете сигурни, че сме тук и работим усилено, за да накараме този корков бизнес да плава!

Вижте какво направих там? Плаваме буквално и преносно.

Прекрасна есен на всички и не забравяйте да разгледате всички най-нови продукти налични в нашия онлайн магазин

Доставката за Обединеното кралство е безплатна, както обикновено, и в момента работи без забавяния.

До скоро!

Трябва да се подготвим за фестивал.

Дана