Продукти

Sale!

Коркови джапанки CorkTrend

лв. 47.00

Устойчиви коркови джапанки Корктренд

Нашите екологични джапанки са направени с мисъл за околната среда и предлагат устойчива версия на един от най-големите замърсители.
Всяка година по света се купуват средно 3 милиарда чифта джапанки и много от тях са направени от вредни материали, които се озовават на нашите плажове и във водите ни.

Нашите джапанки се състоят основно от корк.

Горният слой е коркова кожа (плат), която е боядисана с оцветители на растителна основа. Използвано е лепило на водна основа.
Подметката е направена от слой гъбест корк, а долният слой е 70% коркови гранули, смесени с 30% гума за допълнителна издръжливост.

Новите ви джапанки ще отнемат няколко дни, за да се оформят по стъпалото ви. Гъбестият слой от корк на подметката ви ще се оформи, докато ги носите. Нормално е джапанките да са малко твърди в началото. Те постепенно ще се отпуснат.
Корковата кожа ще омекне между пръстите на краката ви за нула време, така че дори хората, които обикновено не харесват джапанки тип слинг, са върнали положителна обратна връзка и намират джапанките удобни за носене.

Коркът има невероятни свойства, което го прави идеален материал за джапанки.

Той е естествено устойчив на мухъл и плесен, както и водоустойчив. Коркът също така естествено отблъсква прах и огън.

Тъй като е около четири пъти по-лек от водата, поради многобройните си пори, коркът плува във вода.

Както всичко споменато по-горе, коркът е устойчив, тъй като идва от възобновяем източник. Методът за добив на корк се счита за един от най-екологичните в света, тъй като дървото никога не се отсича и кората се отстранява на ръка.

ЧЗВ:

Могат ли да се използват във влажна среда?

Да, можете да използвате джапанките си на мокри места, включително душове. Те са супер здрави, изпитани и тествани от нас!

Добри ли са за ходене по всякакви повърхности?

Да, можете да ги носите навсякъде, където бихте носили всеки чифт джапанки.

 

Моля, вижте таблицата с размери, преди да закупите.

За да осигурите най-добро прилягане, препоръчваме да измерите подметката си, преди да изберете размер.