Най-после имаме и физически магазин

Първият физически магазин на Корктренд е вече реалност

На 22 Май 2023 Корктренд отвори врати в град Петрич, България. 

След четири години работа предимно онлайн и след планове за този бизнес да се развива, първо в Нова Зеландия, след това Великобритания, Корктренд се установи в България.

Най-интересното е, че България никога не е била в плановете на Корктренд, но за най-голяма наша изненада, съдбата беше решила вместо нас. Отново. За добро или лошо, магазина е вече факт и само времето ще покаже. Съдбата обича да си прави шегички с нас постоянно, но пък и ние не й се даваме толкова лесно. Упорити сме!

Но, да не се отклоняваме от темата…

За всички любители на по-различното, за тези които имат свой собствен стил, за тези които живота в хармония с природата е задължителен, за всички вас, имаме по нещо.

В нашият магазин ще откриете интересни модни аксесоари, които няма да намерите на всеки ъгъл. В нашият магазин ще откриете истински креативни продукти, за които никога не сте и подозирали. В нашият магазин, наистина ще откриете продукти, с които смело можете да се похвалите.

Най-хубавото е, че всички наши продукти са рециклируеми, екологично чисти, напълно безопасни, издръжливи и с високо качество.

За да разгледате, и най-вече да се насладите на изящността им и на меката като кадифе материя, заповядайте при нас в град Петрич.

Намираме се в центъра на града, на ул. Вардар 1, и  работим за вас пет дни в седмицата.

За поръчки и доставки в района на община Петрич, винаги можете да се свържете с нас на 0877 818133

Поздрави,

Дана и Тим