Време е да се осмелите и мечтаете

Време е да се осмелите и да мечтаете
Тъй като сега сме през март и дните стават по-дълги и по-ярки, няма как да не се чувстваме по-позитивни за бъдещето. Усещането е естествена реакция да бъдете по-оптимистични, след като първите признаци на пролетта се появят във въздуха.

Надяваме се, че всички сте успели да останете в безопасност и позитивни и сте готови за ново начало, колкото и ние.

Зимата на тясна лодка е достатъчно предизвикателство за мнозина, тъй като е и за нас това се оказа първият ни зимен живот на борда на Waka Huia, допълнен с блокиране. Да се ​​каже, че се е чувствал дълго, е подценяване. Имам предвид колко тясна може да стане една тясна лодка, когато няма къде другаде да отидеш? Има дни, в които се чувствате като безопасно убежище в средата на хаоса, но като цяло повечето йога разтягания са предизвикателство поради ограниченото пространство. Името казва всичко.

Имахме планове да прекараме Коледа с нашия балон за подкрепа, но те бързо бяха намалени от ограниченията в последната минута и в крайна сметка останахме в ниво 4 за празниците. Въпреки това нямахме много време да се натъжим за това, фокусът бързо се измести, веднага щом разбрахме, че алтернаторът ни е повреден. На Коледа.

Ето Коледа на тясна лодка без никаква мощност. И за капак на всичко сме с централно парно. Както в, свещи и одеяла е тогава. За щастие един много дружелюбен колега лодкар разбра за ситуацията и ни помогна, като ни даде генератор назаем, докато магазините не отворят отново за нов алтернатор.

И тъй като блокирането продължава цяла вечност и ние не можем да търгуваме, настроението е ниско, творчеството почти не съществува и вдъхновението е трудно да се намери.

Онлайн търговията беше малко спасение, но не може да замени прекрасните хора, които се отбиват в магазина за чат, когато сме отворени. Ние сме много благодарни на всички, които ни подкрепиха онлайн по един или друг начин и особено благодарни на всички наши клиенти. Без вас CorkTrend щеше да е история и нямаше да преживее тази особено предизвикателна зима. Така че, благодаря.

Има някои добри новини, но не всичко е мрачно.

Още през януари списание The Tillergraph ни потърси за интервю и с радост съобщаваме, че можете да прочетете цялото интервю в априлското им издание. Можете да прочетете повече за това как започна всичко за нас на лодката и малко прозрения за живота ни на борда. Приложението Tillergraph е достъпно онлайн и лесно се инсталира.

В други новини, селекция от нашите продукти вече са достъпни за закупуване на Just Think Eco – етичният и устойчив пазар. Това е страхотна платформа на едно гише за всичките ви нужди от устойчив начин на живот. Виж това!

В момента водим преговори с няколко други места, които евентуално ще предложат нашите продукти в своите магазини, така че следете за новини за това много скоро.

Очакваме с нетърпение 12 април, за да подредим лодката и да подредим магазина. Стискам палци за слънчев и топъл ден!

Ще има актуализация за местоположението на нашия магазин по-близо до часа, така че най-добре е да ни последвате в социалните медии за най-новото.

Надяваме се да видим някои от вас там!

В момента Waka Huia е акостирала между парк Виктория и парк Майл Енд на канала Риджънтс в Лондон.

Както обикновено, колекциите от магазина за лодки са възможни за онлайн поръчки, докато блокирането не е в сила.

Бъдете в безопасност, здрави и позитивни и ще се видим скоро на пътека за теглене близо до вас.